Plan bezichtiging

  • Tijdsblok

  • Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte invulvelden.

7de Verdieping

Neem contact op

Veel
parkeerplaatsen

Glasvezel

Uitstekende
bereikbaarheid

Bij een
winkelcentrum

Over

Ruimte 7e verdieping

Deze ruimte is netjes en voorzien van verschillende kamers en vergaderruimten en 2 pantry’s. Totaal ca. 426 m2 groot.

Overige

Specificaties

  • 426 M2 v.v.o.
  • € 135,- per m2 per jaar excl. BTW of BTW compensatie (6,5%) en servicekosten.

Kantoorruimte

Voorzieningen

Beveiliging

24 uur toegankelijk

Huismeester

Fietsenstalling

Boodschappen

Nova Building

Locatie & bereikbaarheid

Utrecht is een dynamische stad die centraal in Nederland gelegen is met uitstekende directe verbindingen met andere grote steden in Nederland. De afrit naar de snelwegen bevindt zich op enkele rijminuten van het gebouw. Via de A2 zijn Amsterdam en ‘s-Hertogenbosch goed te bereiken. Via de A12 ziin Rotterdam en Den Haag direct te bereiken. Hetzelfde geldt voor de A27 met verbinding met Almere en Breda.

Per fiets, openbaar vervoer en per auto is het kantoorgebouw “Piet van Dommelenhuis” uitstekend bereikbaar. Zo is Utrecht CS binnen 10 minuten te bereiken. Met de bus alsmede met de sneltram is er een directe verbinding. De haltes bevinden zich voor de deur.

Je eigen parkeerplek

Parkeren

In de aangrenzende parkeergarage en op het buiten gelegen parkeerterrein zijn zeer veel parkeerplaatsen beschikbaar. Dit is ideaal voor de kantoorgebruikers en haar bezoekers. In de parkeergarage zijn overigens veel oplaadpunten aanwezig voor elektrische auto’s.

  • Op basis van een parkeernorm van 1:80 is de huurprijs van de parkeerplaats opgenomen in de huurprijs van de kantoorruimte.
  • lndien meer parkeerplaatsen benodigd zijn dan kan dit. De huurprijs bedraagt dan € 750,- per parkeerplaats per jaar excl. BTW.

Wat anderen

Ook bekeken

urban_interest_kantoorruimtes