Kantoorruimte Utrecht

Bekijk de kantoorruimtes

Centraal gelegen kantoorruimte Utrecht

Utrecht is een grote stad waar veel bedrijven zich willen vestigen. Ben jij op zoek naar een mooie kantoorruimte in Utrecht? Dan is Nova Building een uitstekend gebouw hiervoor. In het gebouw met een hoogte van 70 meter zijn verschillende kantoorruimtes gevestigd. Nova Building is gevestigd op Churchilllaan nummer 11. Nova Building is de laatste jaren enorm veranderd. Het gebouw is namelijk compleet gerenoveerd. Dit zie je terug aan de moderne uitstraling van het pand.

Nova Building ligt aan de voet van de Prins Clausbrug. Het pand ligt niet alleen op een prachtige locatie, maar heeft ook veel te bieden. Doordat het gebouw gevestigd is op de hoek van het winkelcentrum kun je bijvoorbeeld snel boodschappen doen. Nova Building heeft een mooie en moderne entree. Dezelfde entree biedt direct toegang aan het winkelcentrum, doordat het winkelcentrum en Nova Building aan elkaar verbonden zijn.

Veel
parkeerplaatsen

Glasvezel

Uitstekende
bereikbaarheid

Bij een
winkelcentrum

Energielabel
B

De ideale locatie voor een kantoorruimte in Utrecht

Nova Building is de ideale locatie voor een kantoorruimte in Utrecht. Utrecht is een grote en dynamische stad met een centraal gelegen positie. Amsterdam en ‘s-Hertogenbosch zijn daardoor eenvoudig te bereiken vanaf Utrecht. Je kunt Nova Building per fiets, auto en met het openbaar vervoer gemakkelijk bereiken. Utrecht CS ligt op slechts 10 minuten afstand en is daardoor uitstekend te bereiken. Nova Building heeft bovendien bus- en tramhaltes voor de deur. De locatie is dus met vrijwel ieder vervoermiddel eenvoudig te bereiken. Hetzelfde geldt voor steden zoals Rotterdam, Den Haag, Almere en Breda.

Aangrenzend aan Nova Building zit een parkeerterrein met een ruim aanbod parkeerplaatsen. Hierdoor kun je de auto eenvoudig kwijt als je een kantoorruimte in het pand huurt. Dit geldt uiteraard ook voor de bezoekers door de huurders van de kantoorruimte in Utrecht ontvangen worden. Daarnaast heeft het pand ook een fietsenstalling, waardoor je probleemloos met de fiets naar kantoor kunt.

 • Centraal gelegen
 • Utrecht CS is op 10 minuten afstand
 • Bus- en tramhaltes voor de deur
 • Parkeerterrein met veel parkeerplaatsen

Een duurzame optie

Als je op zoek bent naar een kantoorruimte in Utrecht is Nova Building behalve een strategische keuze ook een duurzame optie. Tijdens de renovering van het gebouw, zijn er diverse, ingrijpende maatregelen genomen om het pand duurzamer te maken. Dankzij deze maatregelen heeft het pand Energielabel B ontvangen. Het gebouw heeft een uitstekend koelingsysteem en is aangesloten op stadsverwarming. De nabijgelegen parkeerplaats heeft diverse oplaadpunten voor elektrische auto’s. Voor een groen of duurzame onderneming past het huren van een kantoorruimte bij Nova Building volledig in jullie straatje. Voor iemand die het liefste op de fiets naar zijn werk gaat, is het gebouw ook een goede optie dankzij de ruime fietsenstalling.

Razendsnel internet

De meeste bedrijven vinden het erg belangrijk dat het internet in het bedrijfspand stabiel en snel is. We leven tenslotte in een digitale wereld. Het internet speelt daarom een belangrijke rol voor de meeste bedrijven. Wil je er helemaal zeker van zijn dat het internet snel genoeg is? Dan is Nova Building een uitstekende keuze, want het pand is aangesloten op het glasvezel netwerk. Je kunt dus razendsnel internetten op een zeer stabiele internetverbinding. Het pand is hierdoor geschikt voor de meest moderne, digitale bedrijven die maximaal gebruik maken van het internet.

Veilig en toegankelijk

Vind je het belangrijk dat de beveiliging van het kantoorpand goed geregeld is? Bij Nova Building zijn er van maandag tot en met zaterdag standaard gecertificeerde beveiligers aanwezig. Bovendien speelt de huismeester van het gebouw uiteraard ook een rol in de beveiliging. De uitstekende beveiliging van Nova Building maakt het pand tot een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een veilige maar toegankelijke werkomgeving.

Als je een kantoorruimte in Utrecht huurt, dan wil je tenslotte altijd het kantoor in kunnen. Nova Building is 24 uur per dag toegankelijk voor de huurders en is mede daarom een zeer geschikte keuze. Hierdoor kun je te allen tijde bij je spullen. Bovendien scheelt dit enorm als je ook ‘s avonds gebruik wilt maken van de kantoorruimte.

Het Nova winkelcentrum

Het kantoorpand ligt op de hoek van het Nova winkelcentrum. Hierdoor wordt het eenvoudig om je dagelijkse boodschappen te doen. Er zijn verschillende bekende winkels die je terug kunt vinden in het Nova winkelcentrum. Zo vind je er bijvoorbeeld een Albert Heijn en een Vomar, maar ook een Blokker, Etos, Hema en een Bristol. Bovendien zijn er ook veel winkels van lokale ondernemers terug te vinden in het winkelcentrum. Er zitten dus meer dan voldoende gezellige winkels op loopafstand van deze kantoorruimte in Utrecht.

Verschillende verdiepingen

Nova Building is een groot gebouw met 19 verschillende verdiepingen. Er zijn meerdere ruimtes in het gebouw die je kunt huren. Of je nu op zoekt bent naar een workspace of een afdeling wilt opzetten. Op de pagina kantoorruimtes vind je terug welke ruimtes er op dit moment nog beschikbaar zijn. De huurprijzen van de kantoorruimtes zijn hier vermeld, zodat je direct kunt zien hoeveel het huren van een kantoorruimte in het Nova Building kost. Het huren van een kantoorruimte in het pand is relatief goedkoop als je naar de gunstige locatie en andere voordelen van het pand kijkt. Op de 19e verdieping van Nova Building zijn tevens archiefruimten beschikbaar.

Voorzieningen

 • desktop

  Uitstekende service

  building

  Glasvezel

  kantoor

  Veel parkeerplaatsten

  office

  Uitstekende
  bereikbaarheid

  huis

  Bij een
  winkelcentrum

  kantoor

  Beveiliging

 • desktop

  Huismeester

  building

  24 uur
  toegankelijk

  kantoor

  Fietsenstalling

  office

  Eigen parkeerplek

  huis

  Vrij inzetbare
  ruimtes

  kantoor

  Nabij OV

Interesse?

Nova Building is een fantastisch pand waar de mogelijkheden voor jouw onderneming voor het oprapen liggen. Heb jij een aantrekkelijke kantoorruimte bij Nova Building in Utrecht gezien op de website? Dan kun je een afspraak voor een bezichtiging maken door het contactformulier op de website in te vullen. Zo kun je al snel zelf ervaren wat de voordelen van Nova Building zijn. Uiteraard kun je ook contact opnemen als je meer vragen over Nova Building of een bepaalde kantoorruimte in het gebouw hebt. Voor vragen over pand kun je ook bellen, zodat je vragen zo snel mogelijk beantwoord worden.